Mai bine boschetar decit salariat

Asa ne vor guvernantii !
Traim in 2 lumi diferite. Una la televizor, unde se vad numai petreceri mai ales in rindurile PDL, dupa ce mai dau o bastirca poporului acesta nenorocit si nedreptatit si o lume pe care o vezi numai uitindu-te pe geam. Tigani (nu numai ),cu copii dupa ei  tragind  carucioare cu  resturi de la  gunoi. Si acolo se sta la rind, cine a venit primul  cauta in gunoi primul si apoi al doilea si asa mai departe. Aceasta e lumea pe care o vad eu uitindu-ma pe geam. S-a spus tot la tv. ca multi  nu vor sa mai vada opulenta  afisata cu nonsalanta la tv., dar televiziunile s-au scuzat spunind ca  si cei bogati cer sa fie reprezentati si sa se  arate  cum isi pot face viata mai frumoasa, mai opulenta si asi face o imagine de bunastare.
Nimic nu mai are valoare in tara noastra. Nu mai sintem siguri de azi pe miine. Cind deschidem tv. sintem infricosati de ce vom mai vedea, ce nenorociri s-au decretat. Acum s-a spus ca banii pe care ii v-a lua  de la un amarit de pensionar cu peste  740 de lei pensie pe luna, vor merge la cei cu pensii mici pentru medicamente gratuite.
Dar cine sint cei cu pensdii mici? Sint cei care  nu au lucrat decit foarte putin sau niciodata(peste 1,2 milioane de oameni). Cei care  au ingreunat bugetul de pensii, cei care primesc ajutoare mereu de peste tot, cei  prin care nu se face diferenta  intre un pensionar care a lucrat 25 de ani si are o pensie de 4,5 mil.lei  si cel care nu a lucrat nici o zi.  Daca facem socoteala per total,  vedem ca cel cu pensia de 7,4 milioane lei vechi are un venit mai mic,decit cel care nu a lucrat nici o zi.El trebuie sa plateasca  la fondul de sanatate, el nu beneficiaza de medicamente gratuite, lui nu-i trimite nimic uniunea europeana, el nu beneficiaza de reducere la caldura, el este paria societatii noastre ca a muncit poate 30 de ani in conditii grele si acum are mai multe boli cronice pe care nu le poate trata, caci nu i se dau medicamente gratuite. El trebuie sa le dea bani celor care au muncit foarte putin sau deloc. Atunci la ce mai trebuie sa faci ceva pentru tara asta, sa fii boschetar toata viata si bani de bautura iti asigura statul la batrinete, inclusiv mincare la cantina saracilor, din ajutorul dat de UE. si medicamente gratuite platite de prostii care au muncit toata viata. Asa incurajza statul nemunca.  Aceste gunoaie vor  trai atirnati de gitul nostru, celor care am muncit toata viata pentru o leafa de nimic si ne-am distrus sanatatea si acum trrebuie sa platim  tratamentul gratis celor care nu au muncit nici o zi. Si noi? Sa crapam odata ca  pensia si asa mizera de citeva sute in plus,  fata de  balastul tarii incurca lucrurile si cu toate ca ajungem la un venit lunar mai mic ca al unui boschetar, ii incurca pe guvernanti. Ei vor  niste cersetori,  in tara carora sa li se arunce  din mila cite ceva, de la cei care au lucrat sau de la institutiile  europene.
In privinta bandei  de infractori de la conducerea tarii, au luat in stapinire tara pentru nevoile lor personale. Si o mulg si o sug cu toate ca au in conturi miliardele de eur, pe care ni le-au furat  si nu se pot opri si daca abandoneaza acum tara ca pe o nava in flacari,  s-ar putea sa fie prinsi si pedepsiti dupa cum se cuvine. Si daca vor fi pedepsiti, banii sint pusi bine pe numele rudelor din clanurile lor. Si lor,  bolnavi din cauza viciilor destrabalate ale lor, ce sa luam?  10 piei si nu va face cit suferinta acestui popor nestiutor.
Asa ca  gindirea noastra  nu trebuie sa fie  superficiala, ci de substanta. Sa stim ce se intimpla cu noi si ce va urma. Cind se va scufunda corabia sobolanii vor  fugii si noi vom ajunge la fund cu corabie cu tot. Asta pentru ca, nu am fost in stare sa redresam lucrurile la timp.
Sa fiu contrazisa de viitor asta vreau, chiar daca nu voi mai fii !!!!  Dar poate ne vom trezi la timp !!! Asta daca mai este timp !!!
Capul sus, pieptul in ainte !!! papapa
http://odorica.blogpost.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu