MOS CRACIUN SI URIASII

 
Care este asemanarea dintre Mos Craciun si uriasii din Sfanta Scriptura sau din alte basme sau legende ale popoarelor? "Niciuna" parca v-ar veni sa ziceti. Gresit! Asemanarea este foarte mare. Ia sa vedem!
Si Mos Craciun si uriasii fac parte din imaginarul colectiv si desi toata lumea cunoate istoria lor, cu tot felul de amanunte despre ei, in realitate sunt toate niste povesti. Mai mult ca sigur ca ati primit cu totii pe e-mail fotografii martor, a unor descoperiri senzationale cu schelete de uriasi, care se subscriu si pledeaza ca dovezi irefutabile in teoria conspiratiei mondiale. Am cercetat chestiunea cu foarte mare atentie, cu rabdare si aplicatie, m-am dedicat ei cateva zile si a ajuns la concluzia ca.... toate fotografiile, dar absolut toate, sunt niste glume toxice, niste facaturi ale unor oameni care se distreaza pe socoteala tuturor. Iata prima mostra. Le voi posta pe toate in serial.



Cum faci ca atunci cand te afli sub apa si tii in mana o lanterna subacvatica si doresti sa iluminezi o arie diferita fata de cea spre care este indreptata lanterna? Cum faci sa indepartezi nisipul sau malul de pe fundul marii cu sapa, fara sa te ajuti de un aspirator si sa obtii o groapa rectangulara? Raspunsul corect este doar unul singur:
Lucrezi in photoshop.
:)))

Un comentariu:

  1. Esti un mare (urias)idiot.
    Ai demonstrat dintr-un foc ca nu exista uriasi,Dumnezeu,ca Biblia e un fals ca nenumaratele schelete dezgropate peste tot pe mapamond nu exista...si toate astea chiombindu-te la P.C. întrun confortabil scaun !....Esti un fenomen printre nihilisti !Iti dau diploma de idiot cu 10 +
    Freedom

    RăspundețiȘtergere