Buna Cristina, iata si alte metode prin care poti ajuta!

Buna Cristina, peste doua saptamani vor avea loc, din nou, dezbateri in Comisia pentru Administratie Publica. Se vor discuta toate amendamentele propuse, atat cele pentru eutanasie cat si cele pentru sterilizare (nediscutate la intalnirea din 1 martie a comisiei).

Te rugam sa promovezi in continuare petitia Federatiei Nationale pentru Protectia Animalelor impotriva reintroducerii eutanasiei in masa a cainilor. Aceasta petitie ne poate ajuta sa mobilizam si mai multi participanti la viitoarele actiuni, nu doar de protest ci si voluntariat. Adresa petitiei: http://www.fnpa.ro/petitie/ Afis: http://www.fnpa.ro/afis-petitie.jpg Avatar: http://www.fnpa.ro/avatar-petitie.jpg

Poti strange semnaturi si pe hartie, prin parcuri si alte locuri frecventate de iubitori de animale. Lasa petitia si hartii tabelate pe la petshopuri si cabinete veterinare cu rugamintea sa fie completate de clientii lor.

Downloadeaza si printeaza petitia impreuna cu modelul de tabel:
http://www.fnpa.ro/tabel-pentru-strangere-semnaturi-petitie.doc

1. Tabelele cu semnaturi se trimit scanate la petitii@fnpa.ro sau copii xerox prin posta la Str. V.Milea nr. 2, bl. Mobilux, sc. C, ap. 26, Pitesti, jud. Arges. sau se inmaneaza personal daca sunteti din Bucuresti (Ionut Parausanu, 0727.769.509.)

2. Textul petititi impreuna cu tabelele de semnaturi in original se trimit postal la adresa:

Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania

Catre Comisia pentru administratie publica, amenajarea teritoriului si echilibru ecologic

In atentia dei Sulfina Barbu, presedinte
In atentia Doamnelor si Domnilor Deputati

3. Textul petitiei si copii xerox dupa tabelele de semnaturi (pe care se mentioneaza ca originalele au fost trimise la Comisia pt. administratie publica) se trimit postal la adresa:

Parlamentul Romaniei - Camera Deputatilor
str. Izvor 2-4, sector 5, Bucuresti, Romania

Catre Camera Deputatilor
In atentia dei Roberta Anastase, presedinte

Trimiteti petitiile prin posta pana pe 21 Martie daca sunteti din provincie, daca sunteti din Bucuresti ni le puteti inmana sau depune personal pana pe 24 Martie. Contactati-ne pentru a va asigura ca sunteti in termen. 0727.769.509 – Nu este cunoscuta data exacta la care va avea loc dezbaterea in Comisia pentru Administratie Publica.

Iata adresele de e-mail ale deputatilor care fac parte din Comisia de Administratie Publica si carora le puteti scrie in urmatoarele 3 saptamani, explicandu-le pe cat posibil, pe scurt, cat mai clar, cat mai convingator, de ce preferam sterilizarea (insotita de vaccinare antirabica, adoptie, microcipare, inregistrare intr-o baza unica de date, recensamant, educatie, conducerea administratiilor pentru caini din tara de catre cei mai buni specialisti, colaborarea cu ONG-urile, adapostire in masura posibilului, trierea cainilor reclamati si izolarea cainilor cu adevarat agresivi):

sulfina.barbu@cdep.ro, ion.calin@cdep.ro, ioncalin@yahoo.com, ionel.palar@cdep.ro, gheorghe.ciocan@cdep.ro, andras.edler@cdep.ro, mapostolache@cdep.ro, marin.bobes@cdep.ro, victor.boiangiu@cdep.ro, boiangiuvictor@yahoo.com, dan.bordeianu@cdep.ro, cristian.buican@cdep.ro, sorin.buta@cdep.ro, bogdan.cantaragiu@cdep.ro, deputat.cantaragiu@gmail.com, relu.fenechiu@cdep.ro, vasile.gherasim@cdep.ro, zanfir.iorgus@cdep.ro, ghervazen.longher@cdep.ro, costica.macaleti@cdep.ro, antonella.marinescu@cdep.ro, antonella_barbu@yahoo.com, dan.nica@cdep.ro, ioan.oltean@cdep.ro, cornel.pieptea@cdep.ro, neculai.ratoi@cdep.ro, denes.seres@cdep.ro, soporan.vasile@cdep.ro, v_soporan@yahoo.com, nicolae.stan@cdep.ro, claudiu.taga@cdep.ro, claudiu.taga@gauss.ro, eugen.uricec@cdep.ro, ecu777@yahoo.com, lucia.varga@cdep.ro, varga.lucia@yahoo.com, aurel.vladoiu@cdep.ro, deputat_vladoiu@yahoo.com, sorin.zamfirescu@cdep.ro, zgonea@cdep.ro, dusa_mircea@cdep.ro, carmen.moldovan@cdep.ro, mihaela.stoica@cdep.ro

Ar fi bine ca deputatii sa primeasca si plicuri pe adresa postala: Camera Deputatilor, Palatul Parlamentului, Comisia de Administratie Publica, str. Izvor 2-4, sectorul 5, Bucuresti. (In atentia...)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu