Elena Udrea UD(a) si REA - tiganca blonda de la Cotroceni

Senzational! Vuvuzela Ro va prezinta un material pe care Wikileaks.ro nu a avut curajul sa-l publice!

In cursul zilei de ieri un anonim a trimis pe siteul Wikileaks.ro un material, la rubrica Materiale de la cititori . In ciuda faptului ca mesajul este pe site de destula vreme, “curajosii” de la Wikileaksu’ romanesc NU au avut taria sa-l prezinte cititorilor ca articol, cu toate ca se lauda ca publica astfel de materiale anonime, venite de la cetateni.

 

Elena Gabriela UD(ă) (şi) REA – ţiganca blondă de la Cotroceni, o adevărată… ruşine naţională!

Va prezentam acest material preluat cu copy & paste de pe acel site, apoi va prezentam si sursa acelui mesaj, deoarece ea este publica si exista de multa vreme pe Net.
Ne intrebam… de ce Wikileaks.ro nu a avut curajul sa posteze un material deja public?
Mai ales ca… biografia Elenei UDA… este absolut reala!
Iata cum incepe mesajul respectiv: 
Elena Udrea e fiica unui tigan din Plescoi, sofer de autobuz (angajat la Întreprinderea Judeteana de Transport Local Buzau, pe autobuzele 6 si 7),decedat în martie 2009 si înhumat pe sest la Ghencea de fii-sa. Soferul se numea Dumitru (dupa alte surse, Gheorghe) Udrea (Nea Mitica), originar din Pietrosu. (continuarea aici….) Continuarea:

http://dariaion.blogspot.com/

3 comentarii:

  1. Udrea sete o curva ordinara, tiganca din neamul lui Ion Ilici Iliescu Simplu si clar ca BUNA ZIUA !!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa ce a preluat putera cu ajutorul hoardelor tiganesti conduse de "muschii mei" Dan Iosif {secretara Mihaela Tiganu Radulescu},, tigano- jidanul Iliescu,varul lui Cioaba, imparatul tiganilor, a pus mana pe Romania pe care impreuna cu ceilalti doi jidani {Contantinescu si Basescu }au distrus-o iremediabil in 22 ani.Asa ca Udrea cu p...a inainte face parte din sistem !!

    RăspundețiȘtergere
  3. Este clar un articol de interes naţional, oameni mâncători de rahat ce sunteţi. :-j

    RăspundețiȘtergere