Washingtonul preocupat de aventurile lui Basescu cu......si cu.....

joi, 24 martie 2011

Washingtonul preocupat de aventurile lui Băsescu cu Elena Udrea si Monica Ridzi

Traian Basescu primeste doua lovituri intr-o singura zi, una e legata de fratele sau care ar fi urmat sa primeasca mita de la Bercea Mondial ca sa-l scoata bazma curata, iar a doua e legata de telegramele Wikileaks.

A aparut cablograma prin care Ambasada SUA de la Bucuresti trimitea informatia picanta ca Elena Udrea si Monica Iacob Ridzi ar fi iubitele presedintelui Romaniei, ceea ce e pe cale sa iste un nou scandal, de data asta foarte spumos, de presa, care ar putea pune in umbra cele doua mari telenovele, divorturile cuplurilor Monica - Irinel Columneanu si Oana - Pepe. Trebuie sa recunoasteam ca o astfel de informatie transoceanica bate orice idila locala.

Pe de alta parte, se pare ca cele doua scandaluri vor fi speculate de adversarii presedintelui, cei carora Basescu le pregatea noi scandaluri, prin desecretizarea unor dosare ale SRI, care au fost trimise la CNSAS. 

Elena Udrea a acuzat, pe contul sau de Facebook, "aplecarea spre barfe si placerea de a denigra tara". "Povestea WikiLeaks continua. Eu cred ca diplomatii acreditati la Bucuresti se ocupa cu lucruri serioase, nu de colectionarea si transmiterea de barfe la nivel de colt de cartier, de la diverse personaje pline de penibil", a scris ministrul, joi dimineata, pe reteaua de socializare, vizibil iritata. Monica Ridzi nu i-a urmat, insa exemplul.
sursa
WikiLeaks.ro documente
http://dariaion.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu