Un alt protest extrem uitat de toti: elevul Gabriel Murarasu




http://soim.ro/modules/upload/attachments/murarasu.jpg

Liceanul care a fost săltat în noiembrie 2010 de mascatii de la Crimă Organizată a fost scos de sub urmărire penală de către procurorii timişoreni, după ce a fost acuzat că a pătruns ilegal în reţeaua inspectoratului şcolar şi a scris “Muie Băsescu”.
Gabriel Murăraşu, un tânăr pasionat de şah şi de computere, a fost ridicat de poliţişti mascati după ce a spart site-ul Inspectoratului Şcolar Timiş şi a postat mai multe mesaje indecente la adresa preşedintelui României şi a primului-ministru. Tânărul a fost ridicat din satul natal, Gottlob, şi dus la Timişoara, unde a fost interogat de procurorii antitero. “Este speriat şi noi am fost de acord să îi acordăm consiliere. Are nevoie de acest lucru, după ce a fost interogat de poliţişti, deoarece l-au speriat foarte tare şi nu vrem ca să aibă probleme, să fie timorat”, a declarat directorul liceului.
Tânărul care a spart site-ul Inspectoratului Şcoalar Timiş şi a scris „Muie. Băsescu” şi „Muie Boc” a fost săltat intr-o joi dimineaţa de către poliţiştii timişeni, care l-au arestat si i-au luat şi computerul. Adolescentul, aflat în clasa a XII-a a liceului din Lovrin, face parte dintr-o familie modestă, având încă şase fraţi. Desi este in clasa a XII-a si trebuie sa-si dea bacalaureatul el a fost speriat, amenintat, haituit timp de 8 luni de procurorii lui BASESCU.
Acesta este statul de drept Romania.Adolescenţii care au scris „Muie Băsescu” pe site-ul Inspectoratului Şcolar sunt vânaţi cu „Crima Organizată” .
El a fost dus de poliţişti la Direcţia de Combatere a Criminalităţii Organizate şi Terorismului, pentru a fi anchetat de procurori TIMP DE 8 LUNI. „Noi ştiam că este un elev bun, dar nu ştiam că este chiar atât de bun la computere. Nu ne aşteptam. Noi avem în casa un computer de vreo doi ani, la care mai ascultăm muzică”, a spus Paul Murăraşu, fratele elevului săltat de poliţişti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu