Nobilimea "Neagra" (The Black Nobility)

Acestor persoane le-a fost conferit titlul de "negru" din cauza lipsei de scrupule care le caracterizeaza in atingerea scopurilor.

Cele mai puternice familii apartinand Nobilimii Negre se regasesc in Italia,Anglia,Germania,Grecia, Elvetia si Olanda.Originile lor ajung pana in secolul 12 pe vremea oligarhilor Venetieni de origine khazara.
Venetia a ramas in mainile lor de atunci incoace , dar puterea si influenta Nobilitatii Negre Venetiene s-a extins dincolo de granitele zonei , si astazi , ea este simtita in toate colturile planetei. In anul 1204 , familiile oligarhice au parcelat enclave feudale membrilor sai , si de atunci dateaza creasterea puterii si presiunii pana cand guvernul a devenit o corporatie apropiata a familiilor de varf ale Nobilimii Negre.


O sturctura gen Comitetul celor 300 a fost creata undeva prin secolul 18 insa forma actuala nu a fost formata decat prin anul 1897 .Dovada unei existente a acestui gen de grupare a fost data chiar de consilierul pe teme fianciare a familiei Rothschild - Walter Rathenau care a spus , intr-un articol din presa Vieneza din 24 decembrie 1921 :

"Doar 300 de barbati controleaza soarta Europei.Ei isi selecteaza succesorii doar din anturajul lor.Acesti barbati au puterea de a pune capat oricarui stat pe care il considera "nerezonabil"."

La exact 6 luni dupa ce a acordat interviul Walter Rathenau a fost asasinat.
http://mdzr.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu