Pres. Federatiei Pensionarilor Omenia In lupta cu Justitia

In  primavara trecuta 2010 la un  Mars de Protest organizat  (cam anemic) de sindicate,  federatii ale pensionarilor, studenti, elevi, etc. si simplii cetateni, am vazut pe domnul Chiuaru, Pres. Federatiei  Pensionarilor Omenia, cel care  este aratat la tv. cum  imparte paine  GRATIS(din banii cui?), celor care nu au muncit niciodata, beneficiari ai sumei de 350 lei lunar,  cum spunea la tv. ca,  a facut apel la toti pensionarii inclusiv la ajutoratii sociali care   beneficiaza de paine gratuit, ca   persoane de incredere au spus sa nu se prezinte pensionarii la miting, deoarece sint  printre mitingisti  impostori, sabotori, care vor sa destabilizeze si sa compromita pe pensionari(sic!!!)  si ii roaga sa nu se duca.
Dar nu a trecut decit putin timp si am vazut ca acest domn pensionar, fost cadru militar a fost accidentat grav de  o demimonda a Constantei la volan si i-a retezat piciorul. Am toata compasiunea pentru orice fel de situatie scapata de sub control, indiferent fata de oricine s-ar manifesta.Dar acum un an cind s-a intimplat acest tragic eveniment, m-am gindit ca Dumnezeu nu da cu parul. Pe linga ca, pensionarii sint napastuiti  si asa destul de mult, mai pune si el ca o sulfa, paie pe foc si nu ii lasa sa mearga macar sa  ingroase rindurile celor nemultumiti. Spun asta ca si asa nu s-ar fi schimbat nimic. Dar acum vad cum pe toate posturile se vaita ca, nu este luat in seama in  justitie ca, toata  judecarea este o aminare si o bataie de joc, fapt  care nu si-ar fi imaginat niciodata, ca se poate intimpla.
Dar acest domn nu spune ca la asta a pus si el umarul,  la sfatul cine stie cui, pentru a impune   ca manifestatia sa fie  subtire si  guvernantii sa-si faca de cap, in continuare. Nici acum in al 13 ceas, cind se vaita ca trebuie schimbata proteza des si fiecare noua proteza costa mii de lei, nu recunoaste ca l-a pedepsit Dumnezeu pentru sabotajul produs, la cea care s-a vrut a fi, o mare manifestatie contra regimului  cu 50 mii de persoane.
Asta am vrut doar sa amintesc, sa ne ferim de acesti nemernici care ne saboteaza! Curaj. Numai sa vrem si schimbam soarta noastra si a tarii. Nu am incredere in partidele de opozitie ca si azi au spus ca, sint resemnati sa intre in opozitie si dupa alegerile din 2012.  Puterea este numai in noi. Sa ne luam soarta in propriile maini. Nimeni nu ne apara si nici nu ne vrea binele.Opozitia sta comod in  fotoliile de parlamentari si in opozitie fara sa faca  nimic, doar citeva  iesiri la tv. cum ca :" ne vom bate" ! Poate pe umar:)))
Capul sus, pieptul inainte !!! papapa

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu