Uleiul de marijuana distruge celulele canceroase !

Studiile oficiale medicale confirma: uleiul de marijuana distruge celulele canceroase

Iata o stire pe care nu o gasiti, de obicei, in mass-media traditionala:
Uleiul medicinal de marijuana, ce este facut din muguri de canabis, daca este ingerat de trei ori pe zi, timp de doua luni, va distruge celulele implicate in leucemie, precum si celulele canceroase. Acest studiu a fost realizat si publicat de de catre site-ul Bibliotecii Nationale de Medicina a SUA, ncbi.gov. Studiul a fost realizat de cercetatorii Jia W, Hedge VL, Singh NP, Sisco D, Grant S, Nagarkatti M si Nagarkatti PS, de la Departamentul de Farmacie si Toxicologie din cadrul Facultatii de Medicina al Universitatii Virginia (Richmond SUA).Titlul acestui studiu este urmatorul: Un canabinoid, inclusiv Delta9-tetrahidrocanabinolul (THC), induce apoptoza (adică moartea) celulelor leucemice.
Daca doriti sa folositi un asemenea tratament, nu trebuie sa uitati un lucru: uleiul de canabis este recomandat pentru distrugerea celulelor canceroase din corp, nu pentru utilizarea din placere. De asemenea, rezultatele vindecarii vin din ingerarea uleiului rezultat din mugurii de marijuana, si nu din fumarea mugurilor. Caldura inalta din tigaretele de marijuana distrug calitatile medicinale continute in mugurii de canabis. Procesul de obtinere a uleiului de marijuana are in vedere faptul ca apa fierbinte nu trebuie sa depaseasca niciodata temperatura de 212 grade.
De mai bine de un secol, companiile farmaceutice din intreaga lume au tinut ascuns tratamentul eficient pentru cancer si pentru o multime de alte boli. Si asta doar pentru a face cat mai mult profit cu medicamentele lor ineficiente si costisitoare, care doar amelioreaza si nu vindeca. Iar marijuana poate fi tratamentul perfect. Dar guvernele lumii ce au facut? Au interzis pur si simplu marijuana, considerandu-l a fi drog. Cititi mai multe AICI: http://www.almeea.com/conspiratia-marijuanei/. De aceea, poate ca ar fi timpul ca sa facem cunoscut oamenilor ce beneficii extraordinare are aceasta planta, canepa, pentru sanatatea lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu