Vip........

Ma asezasem sa scriu despre cit de mult admir poporul  grec, pentru  vitejia cu care au respins toate masurile de austeritate, cu toate ca vad ca se scrie ca numai citeva saptamini (2) mai dureaza pina da Grecia intra in faliment  si trec e la drahma.
 Barbatia de care a dat dovada neadmitind  aceasta magarie ca, cei care ii conduc au furat si au transmis eronat datele, financiare institutiilor internationale, este demna de admirat. Dar noi romanii cu un salariu si pensie la  o fractiune mai mare, sau mai mica din ale lor sintem bine condusi si am evitat asa ceva. Dar noi din saracia si mizeria noastra finantam UE pentru a trai la nivelul la care au fost inainte grecii.Cind ma chinuiam sa formulez citeva fraze ce credeti. La Protv, era fosta sotie a lui Toma Caragiu si ultima.  Nu am rezistat prea mult caci,  nu ma gindeam ca mai exista atita  obraznicie si lipsa de bun simt si de murdarire a memoriei  celebrului actor. Fiecare dintre dvs. poate  accesa google sa vada toate inadvertentele povestite cu nonsalanta, celor care nu au nici un  pic de bun simt  sau buna credinta. In  primul rind vreau sa va spun ca Toma Caragiu s-a nascut la Atena(1925-1977). Nu numesc numele sotiilor lui Toma Caragiu dinaintea  Elenei Caragiu, pentru a nu le baga in aceasta  oala.  Doamna despre care vorbeste Elena, a divortat in 1952 si nu avea cum sa fie sotia lui Toma in anii 1960 si cind a cunoscut-o Toma pe Elena, a doua sotie pe care am cunoscut-o eu si  care a facut o mare gresala fata de Toma,  caci l-a inselat la 2 sapt. dupa casatorie  si atunci eu  mica fiind credeam ca este prima lui sotie, si o admiram foarte mult, ati vazut in articolele mele, (Toma Caragiu vecinul nostru drag)in anii 1964, o vedeam mereu cu Toma la brat. Stiu ca abia atunci pina sa plece la Bucuresti Toma s-a mutat din casa lui de pe Rudului intr-o camaruta la Teatrul Ploiesti, caci incepuse idila cu Elena. Dar cei apropiati stiu ca Elena nu a fost ceea ce arata acum a fi. Fara talent si folosindu-l pe Toma ca pe o trambulina , a  facut ce a vrut din Toma, care era suparat pina peste poate si a murit suparat caci, Elena noastra in timpul cutremurului era la Sinaia  ca sa plimbe catelul :))))
Eu nu stiu cum  a acceptat PROTV ACEASRTA MAGARIE,  poate doar pentru,  a minimalizarea viata de fiere, pe care a dus-o cu aceasta doamna, ultima sotie. Ca de rusine a plecat, dupa cutremur in America. Si a venit acum dupa 30 de ani, ca Alba ca Zapada. Nu stiu ce gindesc ceilalti actori  cu care a lucrat  si carora Toma li se adresa cu cele mai ascunse trairi, in confidente. Toma a murit suparat, inselat , distrus. In memoria lui Toma cei care l-au cunoscut trebuie sa  aiba curajul sa spuna calvarul ,pe care l-a trait Toma inainte de a muri in aceea perioada, cind era tratat ca un lacheu, de cea pe care o iubea.   Dumnezeu sa-l ierte !
Sint revoltata ca vad ca si pe google au scos-o pe a doua sotie  Elena Bichman, casatorita cu Toma in 1963, fiind divortata de dramaturgul PAUL IOACHIM.  Inseamna ca totul a fost regizat dinainte. Fara sa se explice pentru adevar ca Toma  a mai avut o nevastaaaaaaa. La divortul lui Toma Caragiu de prima nevasta Maria Bondar,aceasta ultima Elena avea doar 12 ani si nu avea cum sa se marite cu Toma:)))

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu