Cum am esuat la Cupa Bloggerilor

Incep in primul rand cu multumirile pentru Silkweb, sponsorul echipei noastre, pentru echipa SportMeet.ro, organizatorii evenimentului, cat si pentru prietenii din echipa #BaiaMare care m-au suportat pe parcursul intregii competitii pentru ca EU AM FOST VINOVAT DE REZULTATELE OBTINUTE ...a si am uitat, ii multumesc si lui Vasile si echipei sale ca ne-au cedat locul 5 fara lupta.

Ca sa fie clar, vorbesc strict de modul in care am jucat, pentru ca in afara competitiei m-am simtit foarte bine alaturi de DenisRobbie, Alin, Andrei, Bogdan cat si de cei doi colegi de la Fotbal Addict, Doru si Gabi. Imi cer scuze fata de Andrei si Bogdan pentru ca nu au jucat mai mult dar si pentru gluma de dupa competitie cand i-am sunat pe coechipierii deja porniti spre casa spunandu-le ca pana la urma am jucat finala cea mai mica cu echipa lui Vasile pe care am castigat-o cu 12 -0 si am devenit golgheterul competitiei cu 10 goluri marcate. Aceasta gluma a fost de fapt razbunarea pentru gluma facuta de Denis si Andrei sambata seara. :D

Vreau sa-i multumesc si lui Gaben, nu numai pentru tricouri ci si pentru ca a asistat la un meci de-al nostru, lui Chinezu ca a incercat sa ne de-a sfaturi cand a vazut cat de neputinciosi suntem dar si celorlati baimareni prezenti la Cupa Bloggerilor care, desi au tinut mai mult cu Clujul nu ne-au neglijat si ne-au mai intepat din cand in cand cu cate o gluma: Vlad CucuFlorica, si altii de care nu-mi mai amintesc acum. Sa nu uitam de Alinacare a fost cu gandul la noi (si la rochita din H&M :P) si ne-a sustinut de acasa.

Dupa aceasta aventura nu pot face altceva decat sa ma multumesc cu gripa din timpul meciurilor care a fost principala vinovata de evolutia mea pe teren, cu voia buna din echipa #BaiaMare in ciuda rezultatelor dar si cu scandarea numelui Baia Mare si Minerului din Le General. Noi nu renuntam desi am esuat, data viitoare luam Cupa la #BaiaMare!

Un comentariu: