Interzis romanilor !!!

Un club din Italia a interzis accesul romanilor, albanezilor si tunisienilor

autor: FrontPress 
Discoteca Factory Club din Padova a fost acuzată de practici “rasiste” pentru că ar interzice în mod explicit accesul românilor. Accesul în club se face numai cu legitimaţii speciale emise pe baza paşaportului. Astfel patronii şi-au instruit angajaţii să nu le dea legitimaţii cetăţenilor din România, Republica Moldova, Albania sau Tunisia.
Patronii localului se apără şi spun că “nu e nimic rasist în această selecţie”, aducând ca argument faptul că unul dintre ei este de origine vietnameză. “E clar că nu e nimic rasist, din moment ce eu sunt vietnamez. Dar încerc să împiedic accesul unor oameni, din motive de securitate. Localul nostru e foarte aproape de gară şi ne trezim cu tot felul de ciudaţi”, a declarat Vien Thang, pentru Julie News. “Vrem să păstrăm în discotecă aceeaşi proporţie între italieni şi imigranţi ca în restul oraşului”, a mai spus patronul vietnamez.
Cotidianul Mattino Padova relatează un incident petrecut în urmă cu câteva seri, când “două albaneze îmbrăcate decent şi care vorbeau italiana aproape perfect” nu au fost lăsate să intre în club. “Nu ştiu ce s-a întâmplat cu cele două cliente. Dar acum două săptămâni a fost o ceartă violentă între albanezi, în clubul nostru. Nu putem accepta asemenea lucruri”, a mai spus Vien Thang. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu