Atac cibernetic

Atac cibernetic impotriva Israelului: Site-ul Armatei si al Mossadului au cazut

autor: FrontPress 07.11.2011
Hackerii Anonymous sunt responsabili pentru un atac cibernetic asupra siteu-rilor Armatei Israeliene (IDF), ale Mossadului si ale Serviciului de Informatii Externe.
Grupul international de hackeri amenintase de vineri cu un atac cibernetic asupra computerelor guvernului israelian, dupa interceptarea a doua nave apartinand flotei din Gaza.
Intr-un videoclip postat pe Youtube, grupul avertizase ca daca blocajul din Gaza este mentinut in continuare, nu are alta alegere decat sa lanseze atacul.
Duminica, site-urile Armate Israeliene (IDF), ale Mossadului si ale Serviciului de Informatii Externe au fost deconectate.
In videoclipul postat pe Youtube, grupul acuza guvernul israelian ca a incalcat legile internationale si de piraterie, deoarece navele comando ale IDF au patruns in apele internationale.
“Nu toleram acest comportament repetat agresiv impotriva civililor”, a declarat grupul in videoclip.
“Noi, impreuna cu cele 127 de tari care recunosc Palestina ca un stat care apartine poporului Palestinei consideram cu un asemenea gest este un act de razboi”, mai spuneau hackerii. De Razvan Alistar – Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu