Mii de casatorii fortate in comunitatea islamica din Germania

Faptul că musulmanii nu se pot integra în țările europene devine tot mai evident. Potrivit unui studiu efectuat în Germania, mii de femei musulmane caută ajutor la centre de consiliere după ce sunt amenințate cu bătaia sau chiar cu moartea să se căsătorească forțat.
Marea majoritate a persoanelor obligate să se căsătorească forțat sunt femei, în 94% din cazuri, iar în 83,4% din cazuri acestea provin din comunitatea islamică. O treime dintre aceste femei sunt amenințate cu moartea în cazul în care refuză căsătoria, iar tot o treime sunt minore.
Cele mai multe victime provin din comunități din țări islamice precum Turcia, Irak, Afganistan, Kosovo, etc. Motivele invocate de părinți pentru a justifica această practică barbară sunt că aceste mariaje sunt un mijloc împotriva prietenilor nedoriţi și ai homosexualilor.
Autoritățile germane se arată îngrijorate de acest obicei al musulmanilor. Cu toate că cei care își căsătoresc fii și fiicele cu forța, împotriva voinței lor, riscă pedepse de până la 5 ani de închisoare, familiile islamice continuă să practice mariajul forțat.
Musulmanii din Germania, asemeni comunităților islamice din toată Europa, trăiesc după propriile legi, nu după legile statului în care locuiesc. Aceștia pot deveni foarte violenți atunci când cineva le reproșează că discriminează femeile din comunitatea lor. Cu o astfel de mentalitate primitivă integrarea musulmanilor în societățile europene rămâne o utopie și o dovadă că multiculturalismul nu aduce decât lucruri negative.
Sursa: Blog ND

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu