Speculantul Soros :...........(o utopie ??????)

Speculantul Soros: viitorul economic al României depinde de abilitatea de a integra țiganii

Speculantul George Soros, a declarat la Bruxelles în cadrul unei dezbateri în Parlamentul European privind strategiile naționale de integrare a țiganilor, că viitorul economic al României depinde de abilitatea țării de a integra etnia țigănească.
Soros a spus că integrarea țiganilor în societatea românească va ajuta economia României deoarece 20% intrările noi pe piața forței de muncă sunt țigani. Poate că în mintea lui Soros acest procent este adevărat, dar pentru orice locuitor al României care gândește rațional procentul este mult exagerat.
Omul de afaceri mai spune că economia va funcționa mai bine dacă țiganii vor fi integrați în societate. Adept al multiculturalismului, Soros crede că țiganii din România se confruntă cu o excluziune socială bazată pe etnie. Desigur, acest lucru este imposibil într-o țară în care țiganii au mai multe drepturi ca românii.
În România țiganii au drepturi la fel ca toți ceilalți cetățeni, iar pe deasupra se bucură și de multe privilegii. Printre aceste privilegii se numără și organizarea unor târguri de muncă speciale pentru această etnie. Statul român a făcut tot posibilul pentru integrarea țiganilor, dar din păcate banii plătitorilor de taxe au fost aruncați la gunoi, mulți țigani nefiind interesați de integrarea în societate, preferând să trăiască în afara ei.
Dacă anumiți țigani nu sunt doriți de români în apropierea lor, acest lucru nu se datorează unor motive rasiale, cum susține Soros, ci faptului că acei țigani dau dovadă de un comportament antisocial. Acesta nu este însă cazul tuturor țiganilor, însă din păcate e cazul unei mari părți a acestei etnii.
Este penibil cum unii oameni de afaceri și politicieni multiculturaliști vorbesc de integrarea țiganilor în societate și de probleme ficționale cu care aceștia se confruntă, fără a fi trăit o zi din viața lor lângă niște țigani necivilizați care nu vor să fie integrați în societate. Din nefericire acești oameni rupți de realitate (sau care ignoră realitatea) au ajuns să hotărască pentru România, politicienii români acceptând tot ce se decide la Bruxelles.
Sursa: Blog ND
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu