Televizorul boala de nervi

Acesta este adevarul, daca vrei sa te enervezi,  nu ai decat sa dai drumul la tv. de nisa. Acolo ce vad, un puscarias(asa pare),  venit la vorbitor, Labaroiu parca il chema, nebarbierit,  cu breton ca la vitei si un bot umflat, ca  de la o bataie intre detinuti drogati in pauza de plimbare? Si ca intr-o parodie, 2 ziaristi i se adresau cu "domnule ministru". Sa  dea boala in capul lui, daca nu era adevarat. Si acest ins de la vorbitor, spunea de  risipa cu pensiile si salariile din 2007, 2008, de  tarile ca Grecia, Italia, Portugalia, Spania care ingheata salariile  la de 10 ori mai mari cat ale noastre. Eu zic sa nu se mai dea liber pe sticla la acesti drogati, care  nu stiu ce spun si carora  ziaristii li se adreseaza cu "Domnule Ministru".  Si daca a fost 2 luni ministru, s-a vazut ca  i-a stat mintea incetosata la Alba ca Zapada si s-a crezut Zmeul Zmeilor.
Cu un asa zbanghiu, iti e frica a fii pe acelas trotuar dupa ora 6 seara.:)))
Eu nu stiu ce au  realizatorii tv. cu doamna Sulfina, de nu o lasa acolo unde ii este locul la spalat de vase, wc-uri si ce o mai fi pe acolo si o cheama la tv, dansa fiind straina de  tot ce tine de Min.Muncii.
Sa o lase acolo unde se pricepe cel mai bine, de ce sa ne abureasca pe toti cu prostiile ei scoase  cu peria din wc.
Dar ce sa  mai zic de Domnul Popoviciu care rade a prost, incit chiar iti cere pumni.
Doamna VOSS VORBESTE DE RESPONSABILITATI. SI MAI ZICEM DE CE  NOI, CA I-AM ALES PE ACESTI TICALOSI,  NE BATEM JOC DE TARA SI IN PRIMUL RAND DE NOI SI DE COPII NOSTRII. Sa ne fie rusine.:((( la toti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu