"Paranormalul este normal"

Djwhal Kull “"Paranormalul este normal"”



Djwhal Khul aici. Tashi Delek.
Bine. În esenţă, 2012 este anul spiritualității, paranormalului şi salturilor cuantice. Acesta este un an bisect, dar mai mult cosmic vorbind cu o mulţime de salturi cuantice, în special în progrese spirituale.
Deci, aceia dintre voi luminați într-un oarecare grad, la acest punct vor câştiga furtunos şi cei care caută doar iluminarea se vor deplasa, de asemenea, foarte repede.
Vreau să abordez paranormalul pentru un moment, deoarece suntem în prezent sub influenţa unei luni foarte psihice iar Luna este în semnul Peștilor. Aceasta adaugă mai multă activitate psihică. Deci, visele devin foarte bogate şi pline. Şi chiar cu două nopţi în urmă, una sau două nopţi în urmă, visele devenind foarte elaborate, lungi, detaliate, v-au făcut să vă amintiți mai mult decât de obicei un vis ,sau să adormiți și să visați din nou şi iar să adormiți și să visați din nou.

Deci, activitatea paranormală este în mod natural sporită în acest moment, din cauza direcției în care mergem în Univers. Mai multe informaţii în primul trimestru de Previziuni pentru 2012 (http://www.terrinewlon.com/audio_downloads.php ) dacă doriţi înterpretarea a ceea ce vine şi ce este probabil pentru aproape fiecare zi.
În special, am terminat  o perioadă de timp destul de obositoare care s-a încheiat în 28 decembrie. Acum avem o perioadă de timp, cu multe intuiții, pentru a rezolva problemele literalmente pentru totdeauna și nu pentru a le ascunde și  pune sub covor până când ies din nou la suprafață. Deci folosiţi această perioadă de timp pentru acest efect maxim.
Şi acum paranormalul. Vreau să-l abordez un pic. Cei mai mulţi oameni sunt încă speriaţi de el. Si sper că acest lucru, va deveni văzut într-un mod bun, ca o modalitate în care apare lumina, sau îngerii, sau animalele de companie care au trecut pe cealaltă parte, sau poate ca o vizită a unei rude iubite, ca un lucru văzut ca un rezultat pozitiv.
Nu pasionați de filmele întunecate şi de televiziune şi de ce nu şi de cărţile care arată energiile malefice sau înfricoşătoare, negative ale paranormalului. E într-adevăr nevoie să lucrăm la acest lucru pentru a-l aduce în domeniul pozitiv, pentru ca Omenirea să nu se teamă de el, pentru că se întâmplă tuturor, în special copiilor mici,  animalelor de companie, şi celor cu tendinţe psihice mai puternice.
Bine. Deci, îmbrăţişați anul 2012. Îmbrăţişaţi paranormalul ca noua normalitate şi Bucuraţi-vă!
Ca întotdeauna, vă mulţumesc şi dragostea mea pentru voi,
Djwhal Khul
Canalizat de către Rev Terri Newlon
www.TerriNewlon.
http://lumina-lumii.blogspot.com/ 
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu