Spune NU decadentei !

 Pentru un Craciun fara excese!

autor: FrontPress 23.12.2011
Redacţia FrontPress doreşte să ureze tuturor colaboratorilor şi cititorilor un Crăciun fericit şi fără excese alături de familie şi prieteni. Considerăm marcarea Naşterii lui Hristos în mod decent şi tradiţional o formă de rezistenţă împotriva lumii moderne şi a consumismului ca stil de viaţă.
Dacă vrei să fii rebel, să ieşi din mulţime, lasă deoparte apucăturile burgheze şi capitaliste. Ignoră toţi băieţii cu căciuli roşii în cap şi “crăciuniţele” care îţi împart pliante promoţionale. Nu mânca ca un îmbuibat şi nu exagera cu alcoolul. Nimic nu este mai dezgustător decât un om care devine ridicol din cauza slăbiciunilor. Renunţă la petrecerile de sezon, un apogeu al prostului gust şi al pierderii vremii făra folos. Foloseşte timpul în mod creativ pentru a-ţi căli trupul şi fortifica mintea. Fă mişcare şi citeşte o carte! Renunţă să te uiţi zilele acestea la filmele hollywoodiene şi emisiunile de televiziune care denaturează esenţa Crăciunului.
Treci în schimb pe la Biserică, măcar acum. Aprinde o lumânare şi cere Providenţei putere de muncă şi determinare de fier. Petrece Crăciunul alături de familie şi de cei dragi ţie. Fii cumpătat! Adu-ţi aminte de rudele cu care nu ai mai vorbit de mult. Legăturile de sânge sunt cele mai importante! Încearcă să remediezi toate situaţiile conflictuale în care ai fost târât cu sau fără voia ta. Nu uita nici de camarazii tăi şi de idealurile pentru care lupţi! Combate cu fiecare ocazie care se iveşte “Crăciunul de tip Coca-Cola” şi militează pentru o reîntoarcere la tradiţii, împotriva decadenţei.
În final mai dorim să îţi mulţumim pentru că eşti zilnic alături de noi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu