PDL sa plece.Iar PSD si PNL sa nu mai vina.

Posted on 18 ianuarie 2012
127

Opoziția, scuipata si îmbrâncita de manifestanți:

Liberalul Ludovic Orban, fost ministru al Transporturilor, a fost recunoscut azi-noapte in Piața Universității. Oamenii au pus mana pe el, l-au îmbrâncit si l-au izgonit afara din rândul manifestanților.
Pai ce credeați ba, nenorociților? Ca lumea a ieșit in strada pentru voi? Ca sa va conectați voi la robinetul statului si sa va umpleți de bani? Idioților! Orban a fost evident trimis la înaintare: daca oamenii nu l-ar fi luat la suturi, imediat ar fi venit după el toți PNL-iștii si PSD-iștii.
Pai acum de ce nu va mai duceți, javre comuniste? Hai, ca Piața Universității e colea: urcați-va in Mercedesurile voastre plătite de stat, si coborați printre manifestanți. Abia aștept!
Clasa politica este toata o turma de șobolani!

Politrucii sunt evident rupți de realitate: sunt obsedați sa-l dea jos pe Băsescu, ca de 4 ani de zile fac foamea! Nu sunt in stare sa-si facă vreo afacere si s-o conducă, si-atunci s-au gândit ei ca e mai simplu sa conduci …o tara!
Dar ce vor ei, n-are nici o legătura cu ce vor românii.
Românii s-au saturat: si cei de dreapta, si cei de stânga.

Daca te duci in piața si-i întrebi pe manifestanți ce vor (mulți reporteri au făcut asta), oamenii încep sa se bâlbâie. Ca nu si-au făcut o lista, înainte sa iasă din case. Ei știu doar ca sunt nemulțumiți. Si de fapt, asta e important: nu e treaba lor sa facă liste si sa elaboreze politici economice.
Aceasta nemulțumire difuza, dar foarte puternica, va schimba istoria. Si pe a României, si pe a Europei. Ea va creste in lunile si in anii următori, si va rade de pe fata pământului statele sociale, Uniunea Europeana si întreaga clasa politica.
De ce sunt oamenii nemulțumiți? Motivele sunt foarte diferite. Unii zic ca vor salarii si pensii mai mari (cei de stânga). Alții, ca mine, vor taxe mai mici (cei de dreapta). Astea sunt cereri obișnuite in întreaga lume. Dar toți românii vor în cor, distrugerea corupției si moartea corupților. Iar ăsta e un lucru specific românesc, pentru ca România e cea mai corupta tara din Europa.
http://capitalismpepaine.wordpress.com/
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu