SE CERE EXPULZAREA AMBASADORULUI ROMANIEI

Liga Tineretului Rus a cerut din nou expulzarea ambasadorului Romaniei din Basarabia. Contrademonstratie romaneasca (VIDEO)

autor: FrontPress 25.01.2012

Protest si antiprotest la Ambasada Romaniei la Chisinau. Un grup de membri ai Ligii Tineretului Rus a venit cu un bilet de tren spre Bucuresti, cerandu-i ambasadorului sa plece din Moldova. Ei si-au exprimat astfel nemultumirea fata de incidentul de acum 10 zile din vama Galati, unde un politist roman a ranit un moldovean. In replica, un alt grup de tineri a incercat sa zadarniceasca manifestatia scandand lozinci unioniste.
Tinerii rusi i-au cerut diplomatului roman sa-si ceara scuze pentru incidentul care a avut loc la postul vamal Giurgiulesti-Galati.
In timp ce Liga Tineretului Rus protesta, mai multi tineri cu fulare si drapele tricolore au cantat imnul de stat si au scandat lozinci in sustinerea statului roman. Tinerii spun ca s-au adunat benevol si nu apartin vreunei organizatii, dar au refuzat sa vorbeasca in fata camerei.
La randul sau, ambasadorul roman Marius Lazurca a tinut sa comenteze o pancarta pe care scria ”Lazurca, acasa!”.
Acum 10 zile, la punctul vamal Giurgiulesti-Galati, un politist de frontiera roman a ranit un tanar din Cahul care trecea cu masina plina cu tigari. Politistul a tras intrucat acesta nu ar fi vrut sa opreasca. Cu doua saptamani mai devreme, un pacificator rus a omorat un tanar la trecerea peste Nistru de la Vadul-lui-Voda. De pe In Profunzime
http://singurafelina.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu