Biserica ortodoxa rusa !!!

Biserica ORTODOXA considera ca RUSIA trebuie sa fie “GATA DE LUPTA”

autor: FrontPress 20.02.2012
Un important reprezentant al Bisericii Ortodoxe Ruse a acordat un amplu interviu pentru Svobodnaya Pressa prin care şi-a exprimat dorinţa ca Moscova să devină mai implicată în evenimentele globale care pot degenera într-un război de proporţii. 
“În lume au loc multe evenimente în care Rusia ar trebui să joace un rol mult mai activ”, a declarat şeful Departamentului Sinodal pentru Relaţiile Biserică – Societate, protopopul Vsevolod Chaplin. “Contradicţiile economice şi sociale care au răsărit în lume sunt atât de puternice încât ar putea degenera în conflicte militare”, a continuat acesta.
În plus,  Vsevolod Chaplin consideră că armata rusă ar trebui să fie “gata de luptă” pentru a preveni orice incidente de natură militară pe teritoriul naţional sau în proximitatea graniţelor Federaţie Ruse.
Deasemenea reprezentantul Bisericii a mai declarat că Moscova trebuie să participe activ la aplanarea tuturor situaţiilor care ar putea degenera în conflicte armate, fie că este vorba de Orientul Mijlociu sau Asia Centrală.
În final, acesta a mai spus că, în cazul izbucnirii unui război pe scară largă, Rusia nu va putea să fie ferită. Sursa: FrontPress.ro
http://odorica.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu