National-socialistii americani

National-socialistii americani patruleaza pe strazi pentru a preveni “revoltele RASIALE”

autor: FrontPress 09.04.2012
Grupuri înarmate de membri şi simpatizanţi ai Mişcării Naţional-Socialiste au început să patruleze pe străzile oraşului Sanford din Florida, pentru a “preveni revoltele rasiale” care ar putea izbucni după tensiunile care au urmat împuşcării unui tânăr de culoare în 26 februarie.
Jeff Schoep, liderul organizaţiei radicale, a declarat că aceste patrule, formate din 10-20 de oameni, sunt un răspuns concret la temerile populaţiei albe după împuşcarea mortală a lui Trayvon Martin de către George Zimmerman, care făcea parte dintr-un grup de voluntari care efectuau regulat ronduri de noapte în cartierul lor pentru a preveni infracţionalitatea. Zimmerman, deşi a declarat că se afla în legitimă apărare şi există cel puţin un martor care a confirmat că a fost atacat de tânărul de 17 ani, acesta a fost arestat de poliţie.
“Nu suntem genul de albi care pot fi călcaţi în picioare”, a declarat Schopep pentru Miami New Times. “Nu facem apologia violenţei dar suntem pregătiţi pentru orice”, a continuat acesta.
Liderul Mişcării Naţional-Socialiste a mai criticat “dublul-standard” de care dau dovadă presa şi autorităţile când vine vorba de un alt grup care militează pentru segregare rasială, Panterele Negre. Organizaţia formată din persoane de culoare a oferit o recompensă de 10.000 de dolari pe capul lui George Zimmerman.
“Dacă noi am fi pus o recompensă pe capul cuiva, eu garantez că am fi fost trimişi după gratii”, a mai spus Schoep.
Acesta a ţinut să precizeze că membrii organizaţiei pe care o conduce se află în oraş doar pentru a-şi arăta susţinerea pentru comunitatea albă şi nu pentru a lua partea lui  George Zimmerman, care în opinia lui este un metis “jumătate hispanic”, care “în mod sigur nu poate fi numit alb”. Sursa: FrontPress.ro
http://teodorapetrescu.blogspot.com/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu