Primarul Dobrescu, paveaza strazi cu prietenii dumisale


Semnat de Vica in Redescopera Bucurestiul de altadata |27 Iulie 1932 |6 palavre
 
Scandaloase lucruri se intampla in urbea noastra!

Ne-am pus toata increderea in edilul de acum, Dem I Dobrescu, si iata ca si el e sursa de dezamagiri. Bunaoara, primarul Bucurescilor l-a indreptatit pe domnul Zoltan Davidovits sa indrepte strada printipala din zona Unirii si rau a facut.

Nici nu-i mirare, domnul Davidovits nu-i important cunoscator de pavaje, ci biet functionar la strandul Kiseleff. Nici asociatul dumisale, domnul Zigler, nu e constructor ci, fereasca sfantul, croitor.

foto

Iarasi Bucuresciul nostru are lucrari proaste, caci croiala domnilor Davidovits si Zigler s-a stricat deunezi, materialele folosite fusera proaste si acuma mergem la Unirii pe ondulatiuni.

Pungasia este si mai mare, caci impricinatilor li s-a micsorat de catre monsiu Dobrescu garantia pe lucrari de la 10 procente la 6, finante care nu-s destule pentru reparatii trainice.

interbelic

Degeaba spune primarul nostru ca "am scos un oras nou dintr-un gunoi stravechi", caci noi ne-am saturat de vorbe desarte. Speranta noastra e ca n-a fost vorba de rea vointa, ci de naivitate, si ca domnul Dobrescu este doar, in continuare, "logodnicul aiurelii" cum bine l-a numit un stimabil jurnalist.

foto

Publicul poate isi aminteste si de alta situatiune asemenea de hat, ani buni, cand Primarul Pache Protopopescu si-a rasplatit, contrar legii noastre si oricarui printipiu, ajutoarele sale la alegeri si a dat familiei Rudenberg contract pentru pavarea drumurilor. Mana celui fara de isprava s-a vazut prea bine si strazile urbei noastre tot proaste sunt.

Rugam onoratii cetateni sa ia atitudine fata de aceasta bataie de joc de banul nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu