DOUA TARI NECUCERITE


Doar doua tari din lume au ramas necucerite de COCA COLA

autor: FrontPress 16.06.2012
Compania Coca-Cola va relua comercializarea de băuturi în Myanmar după o pauză de 60 de ani ca urmare a deciziei guvernului SUA de a suspenda sancţiunile comerciale aplicate acestei ţări.
Myanmar era alături de Cuba şi Coreea de Nord singurele ţări din lume unde Coca-Cola nu era prezentă. Cel mai mare producător de băuturi răcoritoare din lume va începe să comercializeze băuturi în Myanmar imediat ce va primi acordul guvernului SUA.
Americanii au suspendat luna trecută sancţiunile comerciale aplicate acestei ţări după ce au observat că autorităţile de la Naipyidaw au aplicat mai multe reforme democratice. Statul asiatic a fost guvernat până la finalul anului trecut de o juntă militară.
Oficialii Coca-Cola au declarat că produsele vor ajunge, în primă fază, în Myanmar din ţările vecine, până când vor fi puse la punct operaţiunile locale.
Coca-Cola a fost prezentă în Myanmar începând din 1927, însă a fost nevoită să părăsească această ţară din acelaşi motiv pentru care a plecat şi din Cuba.
Compania din Atlanta a intrat în Cuba în 1906, însă în urma revoluţiei prin care Fidel Castro a preluat puterea a ieşit din ţară, în 1960. În Coreea de Nord, Coca-Cola nu a fost prezentă niciodată. Produsele companiei care ajung în aceste ţări sunt obţinute pe căi neoficiale. De Bogdan Biszok - Capital
Citeste si:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu