A treia pozitie !



autor: FrontPress 12.07.2012
Spectrul nostru politic este in continuare definit pe baza unor principii, care isi au radacina in revolutia franceza. Separarea spectrului politic in stanga si dreapta este in egala masura anacronica, cat si lipsita de pertinenta. Realitatea secolului XXI nu se poate compara decat in mica masura cu anul 1789.
Intre similaritati, ar fi starea de tensiune, lipsa de perspective, saracirea populatiei si imbogatirea “nobililor”, detasarea acestora de relitatea din jur si pierderea contactului cu necesitatile (strict existentiale) ale “plebei”. Ca si acum doua sute si ceva de ani, sistemul se apara, ii inchide pe cei vinovati de delicte de opinie, ii urmareste si ii intimideaza pe ceilalti. Si asa cum revolutionarii francezi au simtit nevoia unor ghilotine, pentru a scapa de parazitii din conducerea tarii, asa ma gandesc si eu, ca exista putine argumente de adus impotriva acestui mod de abordare a politicii.
Cam aici se opresc similaritatile. Diferenta este viteza informatiilor si nivelul la care trebuie sa aiba loc schimbarea. Solutiile oferite de stanga si de dreapta se pierd prin propria neputinta in fata unor provocari mult mai mari. Europa se scufunda, cu o alternare ridicola de guverne de “stanga” si de “dreapta”, de capitani albastrii si rosii, intr-un ocean din ce in ce mai violent.
Provocarile Europei sunt altele la ora actuala, fata de cele din anul 1789. Europa este sufocata de un tsunami de imigranti, de o rata a natalitatii coplesitoare la populatiile parazite din interiorul statelor, si de o guvernare transnationala cu obiective radical diferite de cele ale popoarelor pe care le conduc.
In fata unei sume de amenintari, si abordarea trebuie schimbata. Trebuie sa intelegem, ca nu are cum sa se imbunatateasca nici prezentul si nici viitorul, daca mentinem abordari, care au esuat de nenumarate ori in trecut. Trebuie sa intelegem ca deschiderea granitelor tarilor noastre, deschiderea caminelor noastre, renuntarea la valorile, care au servit atat de bine, atata amar de vreme stramosilor nostri, nu are cum sa fie o solutie.
Singura solutie este inchiderea granitelor, caminelor, revenirea bogatiilor nationale la popor, la neamul, care le-a aparat secole de-a randul. Trebuie sa uitam de povestile de adormit copii cu iubire universala, cu toate rasele traind in armonie, una langa alta. Trebuie sa uitam de falsa toleranta fata de toate perversiunile posibile, trebuie sa recitim poruncile, care au reprezentat piatra de fundament a poporului nostru crestin.
Moartea natiunilor nu are cum sa fie o solutie pentru viitor, ci este doar un miraj de false valori, menite sa ne ingenuncheze.
Trebuie sa renuntam la consum, renuntand astfel si la jugul, pe care ni l-au pus bancherii in jurul gatului.
Si cel mai important, trebuie sa constientizam ca avem alternative. Nu exista doar stanga si dreapta, exista cea de-a treia pozitie. Curata, noua, singura alternativa impotriva comunismului si capitalismului! De pe Agonia Natiunii
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu