Vrei sa joci pentru POLI Timisoara ????


autor: FrontPress 31.07.2012

Încă de mic copil priveai la jucătorii alb – violeţi şi te gândeai la clipa în care vei păşi pe gazon, în tricoul Politehnicii? Visai la momentul în care vei primi aplauzele suporterilor? Îţi imaginai întotdeauna cum ar fi să marchezi golul care să aducă victoria lui Poli şi apoi să fugi înspre peluză cu braţele întinse?
Ai acum ocazia să îţi îndeplineşti toate aceste vise! Dacă tu crezi că te pricepi cu „lobda” şi vrei să joci pentru Poli te aşteptăm sâmbătă, 4 august, la ora 10:00 la terenul „Ştiinţa” (baza 1 a Politehnicii, lângă Facultatea de Arhitectură) la trialul organizat de ASU Politehnica. Antrenorul Toni Foale împreună cu staff-ul tehnic urmează să selecteze un grup de jucători cu care să completeze nucleul format de-a lungul a câţiva ani pentru a ataca promovarea.
Dacă îţi place mai mult să stai în tribună şi să te uiţi decât să dai cu piciorul în minge, nu e problemă! :) Trialul este deschis publicului şi vă aşteptăm în număr cât mai mare!
Nu mai sta pe gânduri, ia-ţi ghetele şi echipamentul şi vino să demonstrezi că vrei să joci „pentru oraş şi culori”!  HAI POLI ! Peluza Sud Timisoara

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu