Dave Mustaine


Solistul Megadeth: Obama a inscenat atacul de la premiera noului film Batman

autor: FrontPress 16.08.2012
Solistul formatiei Megadeth, Dave Mustaine, sustine ca presedintele american Barack Obama ar fi inscenat atacul armat de pe 20 iulie care a avut loc intr-un cinematograf din Aurora, SUA, soldat cu moartea a 12 persoane si ranirea altor 59.
“Obama incearca sa schimbe legea privind regimul armelor si al muntiilor, asa ca el insceneaza toate aceste atacuri”, a declarat Mustaine, referindu-se la atentatul din Aurora si cel din Wisconsin, acolo unde un barbat a intrat intr-un templu din Oak Creek si a deschis focul asupra mai multor credinciosi. Sase au murit, iar alte trei persoane au fost grav ranite.
Potrivit Hollywood Reporter, nu este prima oara cand Dave Mustaine il ataca pe presedintele american. Intr-un interviu sustinut la inceputul lunii, cantaretul a declarat ca este “dezgustat” de initiativa lui Obama de a taxa bogatii cu 30%.
Obama ceruse ca toti cei care castiga cel putin un milion de dolari pe an sa fie taxati cu cel putin 30% din venit. Insa republicanii s-au aparat, spunand ca legea este o tactica a democratilor menita sa distraga atentia de la adevaratele probleme ale tarii. De Maria Galea – Ziare.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu