PP DD


PP DD va fi principala forta de opozitie

autor: FrontPress 15.12.2012
Cu câteva zile înainte de alegeri un prieten m-a sunat și mi-a spus că se întoarce dintr-o comună din Sălaj și era contrariat că tot satul va vota cu Domnu Dan la alegerile din 9 decembrie. Succesul halucinant al PP DD care s-a apropiat de alianța ARD cu două procente m-a făcut să meditez la viitorul politic al acestei națiuni. Conștiința elctoratului românesc a decăzut la nivelul investigațiilor TV de căutare a Elodiei și la emisiunile dedivertisment ale lui Kapatos sau de la Kanal D.
Se pare că electoratul românesc este și masochist. După ce Domnu Dan le-a tras-o mediatic muncitorilor de la Oltchim, într-un colegiu unde locuiesc aceștia, candidatul PP DD a obținut cele mai multe voturi. Deși partidul lui Dan Diaconescu este construit pe traseiști politici, rebuturi politice de la alte partide, masoneri și foști securiști, acesta se prezintă românilor ca a treia cale, alternativa politică a țării și o formațiune politică nou-nouță. Dan Diaconescu a arătat unei țări întregi că având o televiziune se poate prosti poporul, ca în decembrie 1989. Noi idealizăm electoratul românesc, dar adevărul este că acestuia îi place din ce în ce mai mult să fie mințit cu lăutari și manele la petrecerile din campania electorală.
L-am auzit aseară pe Domnu Dan la o un talk show marca RTV și a venit cu un discurs care îl va face principalul partid de opoziție în viitorul legislativ. A cerut public demisia lui Traian Băsescu că a semnat un act de coabitare cu USL pe care l-a prezentat la consiliu duropean. Dan Diaconescu a mai spus că există o alianță subterană între USL și ARD, care provin din vechiul FSN. Dan Diaconescu consideră că redistribuirea masivă în parlament pentru liderii ARD este o consecință a înțelegerii cu USL. El va arătata în curând că în parlament USL și ARD se vor înțelege să nu voteze propunerile PP DD ca să se limiteze numărul parlamentarilor și aceștia să aibă maxim două mandate. Cu acest discurs pentru a treia cale, PP DD va urca în procentele electoratului și va arăta românilor că USL și PDL sunt același lucru: FSN.
Jurnalistul din Caracal a reușit să facă o forță politică manipulând electoratul roman și ne-idealizându-l. Se pare că electorilor români dacă le oferi povești fantasmagorice, manele, lăutari și o doză de populism corelată cu adevărul că de 23 de ani ne conduc aceleași structuri FSN poți câștiga alegerile ca PP DD în viitorii ani. E dificil azi să se nască o forță politică naționalistă și formată din oameni curați, din două motive simple: electoratul român e viciat moral în mare parte de globalizare și consumerism și nu s-a născut încă un lider patriot cu charismă să coaguleze toate grupările și organizațile naționaliste. Pe de altă parte, cine va face o forță politică să îi scoată pe cei peste 50 la sută dintre români care stau acasă și nu merg la vot va conduce România. Până se va construi noua mișcare de renaștere națională, partidul lui Dan Diaconescu se va umfla în procentaje electorale și de audiență ca serialul OTV despre Elodia, devenind principala forță de opoziție în fața unor partide cu lideri expirați și obosiți din USL și ARD. De Ionuț Țene – NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu