Fara program

Programul de guvernare al premierului Victor Ponta: Rromania si gay pride

autor: GC 24.06.2013

caricatura-pontaPremierul Victor Ponta nu are niciun program economic sau de renaștere națională. În planul imaginii politice concrete pe care a inițiat-o de un an de zile a reieșit clar numai două lucruri pe care îl interesează ca președinte PSD: Rromânia și gay pride.
Doi pesediști promovați de tânărul premier și puși pe listele USL au fost țiganul Mădălin Voicu și ateul pro-gay Remus Cernea. Primul a susținut la o emisiune Antena 3 că în 30 de ani România se va scrie cu doi de „r” pentru că populația țării va fi majoritară de etnie țigănească, datorită productivității și fertilității țigăncilor, iar cel de-al doilea social-democrat face propagandă pentru căsătoriile între homosexuali și pentru promovarea gay pride în rândul elevilor de liceu prin inspectoratele școlare județene, cu acordul Parlamentului.
La aceste lucruri plăcute numai Bruxellului se mai adaugă prigoana demarată de premierul Victor Ponta împotriva canonizării Sfinților Închisorilor și retragerea titlului de cetățean de onoare al orașului Tg. Ocna lui Valeriu Gafencu. De asemenea, premierul Victor Ponta duce o furibundă campanie de modificare a Constituției României în favoarea comunității gay, a legalizării căsătoriilor între homosexuali și pentru destructurarea familiei creștine și a valorilor societății tradiționale românești.
Prin faptele sale, premierul Victor Ponta se dovedește un demn urmaș al neo-comuniștilor atei care au preluat printr-o lovitură de stat sângeroasă puterea în România după 1990 și un fiu ideologic bolșevic al lui Ion Ilici Iliescu. Sunt sigur că Victor Ponta va rămâne în istorie cu singurele puncte din programul său de guvernare în planul european de ștergere a identității naționale, etnice și geografice românești: Rromânia și gay pride. Ionuț Țene – NapocaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu