Husa speciala

HUSA speciala impotriva INTERCEPTARILOR telefonice

autor: FrontPress 23.07.2013

interceptareIntimitatea unei convorbiri personale este pe cale de dispariţie. Cu toate acestea oamenii caută căi de rezistenţă împotriva invaziei în spaţiul privat, fie că “atacatorii” sunt organe ale statului sau oricine altcineva. Deși metodele de interceptare s-au dezvoltat extrem de mult în ultimul timp, declanșând o adevărată fobie în ceea ce privește ascultările telefonice, o investiţie minimă, de până în 100 de lei, poate bloca orice tentativă de interceptare abuzivă.
În condițiile în care cartelele preplătite vor putea fi achiziţionate doar cu buletinul şi Înalta Curte încuviințează pentru SRI circa 4.000 de mandate de interceptare, fără să respingă vreunul și fără ca cineva să fie tras la răspundere materială, disciplinară sau penală, pentru cele nejustificate, interceptările abuzive pot fi evitate cu ajutorul unei huse anti-spionaj pentru telefonul mobil.
Potrivit site-ului Lumea Justiţiei, în schimbul a doar 74 de lei, oricine își poate achiziționa o husă anti-spionaj pentru telefonul mobil, care blochează orice tentativă de interceptare a aparatului. Husa, din piele în exterior, dar care are trei straturi – de nichel, cupru și nailon – este dotată cu două buzunare: unul normal, împotriva zgârieturilor, și unul special, de izolare, scrie Spy ProOdată introdus telefonul în buzunarul special al husei, orice tip de semnal va fi izolat în proporţie de 100%, iar aparatul nu va mai transmite nimic, dar nici nu va putea fi apelat.
Orice încercare de ascultare ambientală prin intermediul aparatului, atât timp cât telefonul se află în compartimentul special al husei anti-spionaj, va fi blocată. Husa specială va face, de asemenea, imposibilă și localizarea, indiferent dacă telefonul are sau nu funcție GPS.
Amănunte despre clienții interesați de un astfel de produs au fost oferite pentru Lumea Justiţiei un specialist al site-ului Spy Pro: “Este undeva o medie de zece clienți pe lună care cumpără aceste produse pentru a le folosi. Este un produs care este simplu, ieftin, practic și scapă, la un preț avantajos, o grămadă de clienți de oprirea și repornirea telefonului. Este un produs bun pentru persoanele care caută să blocheze interceptarea telefonului. (…) Se folosește de către persoane care preferă să nu își închidă telefonul, iar dacă este vorba despre o întâlnire de afaceri, de interes personal, indiferent, și se dorește blocarea telefonului pentru o perioadă de două-trei, cinci minute sau până când se termină conversația, este mai practică această husă, decât închiderea telefonului”.
Multe huse sunt achiziționate, însă, de diverse persoane în vederea revânzării lor, a mai adăugat același specialist. Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu