Mars nationalist

Mars NATIONALIST impotriva REGIONALIZARII

autor: FrontPress 30.07.2013

Noua DreaptaFiliala din Braşov a Noii Drepte va organiza un marş împotriva “federalizării” României şi tendinţelor separatiste. Acţiunea face parte dintr-un şir de manifestaţii similare, iniţiate în diverse oraşe ale ţării de filialele locale ale organizaţiei naţionaliste, cu scopul atragerii atenţiei opiniei publice cu privire la regionalizarea pripită a României, la presiunea Uniunii Europene.
Maşul din Braşov se va desfăşura joi, 1 august, de la ora 13.00. Plecarea coloanei de manifestanţi va avea loc din faţa Rectoratului Universităţii Transilvania.
Punctul de vedere oficial al Noii Drepte în legătură cu regionalizarea României
„Noua Dreaptă respinge regionalizarea României şi Constituţia anti-naţională propusă de USL, întrucât:
Regionalizarea cu parlament regional şi mai ales preşedinte regional este doar un eufemism pentru FEDERALIZAREA MASCATĂ a României.
Regionalizarea va slăbi statul român, nu-l va întări şi va încuraja acţiunile separatiste şi autonomiste ale maghiarilor din Harghita şi Covasna.
Regionalizarea va spulbera şi bruma de autoritatea a statului român, lăsând populaţia regiunilor la cheremul unor mafii locale, pe care nimeni nu le va mai putea dezrădăcina vreodată. Practic, de la actualii baroni locali se va trece la baroni regionali.
Regionalizarea nu va duce la diminuarea birocraţiei, ci la înfiinţarea unei suprastructuri, situată între ministere şi judeţe, care va îndepărta decizia de cetăţean. În plus, fiecare contribuabil va trebui să suporte, din taxe şi impozite mărite, cheltuielile ocazionate de funcţionarea aparatului birocratic al regiunilor.
Regionalizarea se înscrie în planurile Comisiei Europene de a distruge toate statelor naţionale şi de a transforma Uniunea Europeană într-o federaţie de regiuni sub numele de Statele Unite ale Europei.
Regionalizarea va subordona regiunile nu guvernului României, ci Comisiei Europene, aceasta însemnând de facto şi de jure transferul suveranităţii naţionale către guvernul UE. Vice-premierul Liviu Dragnea a afirmat că ‘exerciţiul financiar al Uniunii Europene 2014 – 2020 trebuie să găsească regiunea administrativă în România, în aşa fel încât regiunea să devină partener direct cu Comisia Europeană şi nu Guvernul Romaniei’.
Regionalizarea nu va aduce României mai mulţi bani din fondurile europene, la guvernare fiind aceleaşi găşti politice care în perioadă 2007-2012 au atras doar 10% din banii cuveniţi României.
Regionalizarea este un proiect care pune capăt unui ciclu de un sfert de secol de slăbire a instituţiilor Statului Român.
Pe cale de consecinţă, România nu va avea nimic de câştigat de pe urma regionalizarii, un proces care are că scop final desfiinţarea Statului Român. Facem deci apel la fiecare român să NU îşi dea votul la referendum pentru proiectul USL de revizuire a Constituţiei, un proiect care nu reprezintă interesele românilor ci doar ale cozilor de topor care au trădat, jefuit şi umilit România vreme de 23 de ani.“ Sursa: FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu