Front comun

Front comun al nationalistilor SPANIOLI si SIRIENI

autor: FrontPress 26.08.2013

libLegăturile dintre formaţiunile naţionaliste seculare siriene şi grupările similare din Europa continuă să se consolideze, pe fondul insurgenţei islamiste sprijinite de Occident împotriva regimului preşedintelui Bashar al Assad. Cea mai recentă reuniune bilaterală a avut loc în Liban, între o delegaţie a Mişcării Social-Republicane (MSR) din Spania şi membri din conducerea Partidului Social-Naţionalist Sirian(SSNP).
30925230Vezi istoria SSNP aici
Reprezentanţii MSR au participat zilele trecute în capitala Libanului la o conferinţă pe tema războiului din ţara vecină, Siria. Printre altele, s-a pus accentul şi pe persecuţiile la care sunt supuşi creştinii din regiune, acţiuni organizate de către grupurile islamiste radicale. Din această cauză, majoritatea comunităţilor creştine siriene susţin regimul preşedintelui Assad, care le-a oferit drepturi egale şi protecţie.
Delegaţii MSR au ţinut să precizeze că naţionaliştii spanioli vor fi mereu alături de cei care luptă, orinde pe mapamond, “împotriva imperialismului manifestat de Axa SUA – Israel, fie că e vorba de Serbia, Palestina, Irak, Libia, Siria sau Iran”.
libanmsr2Activiştii spanioli au strâns în prealabil cantităţi simbolice de ajutor umanitar, destinat familiilor nevoiaşe din Siria, care au mult de suferit de pe urma conflictului dintre armată şi terorişti. Sursa: FrontPress.ro
Citeste despre istoria Partidului Social-Nationalist Sirian AICI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu