Infractionalitatea tiganeasca

In Romania INFRACTIONALITATEA TIGANEASCA e TOLERATA

autor: GC 28.08.2013

Basescu_Cioaba_Costesti_2009-500x316Nu mă surprinde deloc decizia procurorilor timișoreni în cazul jurnaliștilor bătuți și amenințați cu moartea de țigani în anul 2011 la Timișoara. Aceștia nu îi consideră pe agresori un pericol social, așa că au scăpat cu o amendă de câteva sute de lei, care e un nimic în comparație cu averile lor obținute din activități ilegale. Asta se întâmplă într-un oraș în care interlopii țigani și-au terorizat vecinii să le vândă apartamentele din clădiri istorice la prețuri de nimic, unde chiar și prefectul a fost amenințat cu moartea și unde autoritățile nu au făcut aproape nimic împotriva infractorilor.
Dar ce se întâmplă în capitala Banatului nu constituie o tristă excepție, ci reflectă perfect imaginea din multe localități din România unde autoritățiile corupte sunt în cârdășie cu mafia țigănească. Interlopii au aliați puternici în lumea politică, în justiție și chiar în poliție. Asta doar pentru că marile partide nu sunt altceva decât grupări infracționale înregistrate legal care de aproape 24 de ani au furat și au distrus România. Suntem conduși de o clasă politică țiganizată. Drept dovadă, politicienii se întreceau în a-și exprima regretele pentru Florin Cioabă, un personaj ce s-a proclamat ilegal rege al țiganilor batjocorind instituțiile statului român. Însă când a murit Johnny Răducanu, unul din puținii țigani civilizați și care recunoștea că această etnie are o înclinație spre criminalitate, clasa politică și mass-media controlată de partide nu au dat evenimentului nici un sfert din atenția acordată morții lui Cioabă.
Decizia procurorilor de la Timișoara e un semnal de alarmă: în România, noi românii, putem fi bătuți, agresași și jefuiți de infractorii țigani iar aceștia vor scăpa cu o pedeapsă minimă. Pentru politicienii care ar trebui să ne reprezinte, țiganii sunt mai importanți ca românii, o minoritate e privilegiată față de majoritatea ce ar trebui să dețină putere într-un stat ce se numește democrat.
De câțiva ani mișcarea naționalistă Noua Dreaptă organizează la Timișoara un marș împotriva infracționalității țigănești și în semn de solidaritate cu victimele interlopilor. Manifestarea e ignorată de autorități care nu se obosesc să-i ajute pe cei terorizați și amenințați cu moartea de țigani. Prin această atitudine, care nu este altceva decât o trădare a poporului român, politicienii ne învață că trebuie să suportăm toate agresiunile infractorilor, iar pe aceștia îi învață că pot continua activitățile lor ilegale.
Un pericol public nu sunt doar infractorii țigani care își fac de cap în România cu complicitatea autorităților, dar și politicienii corupți și țiganizați care sunt mână în mână cu interlopii. Având în vedere că țiganii se înmulțesc și numărul românilor scade, e posibil ca partidele să se pregătească pentru viitor: ziua când țiganii vor fi majoritari. Poate de aceea le acordă acestora privilegii și tolerează încălcarea legii. Codrin Goia- FrontPress.ro

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu