Udrea ceruta de nevasta

Imparatul tiganilor” o vrea de nevasta pe Elena Udrea, care “pare de etnie roma”

autor: FrontPress 21.08.2013

udrea mop“Împăratul ţiganilor”, Iulian Rădulescu, a declarat că după înmormântarea “regelui” Florin Cioabă şi după ce trece perioada de doliu, este hotărât să o ceară în căsătorie pe Elena Udrea, recent divorţată. Rădulescu spune că decizia a luat-o după ce a văzut-o pe Udrea în costumul de baie minuscul în care s-a afişat în vacanţa de la Marea Neagră.
3533102-mediafax-group-silviu-matei„O să las să treacă îngroparea defunctului, doliul după Florin Cioabă şi o cer de nevastă pe Elena Udrea. O cer de la Blaga, cât o costa! Iubesc bikinii ăia de trei-patru centimetri cum îi poartă ea aşa, în faţă. Nu aş vrea nimic de la ea decât bikinii ăia. Sunt în stare să fac crimă cu Băsescu pentru Udrea! N-am făcut săpături, dar, după cum spune ea un cuvânt şi dă din cap, pare a fi de etnie romă. Oricum, o pun să stea în picioare în faţa mea, în costumul ăla de baie, şi îi pun aur cu găleata până la genunchi, să-i acopere. Într-o găleată intră 1.500 de cocoşei. Dacă daţi publicităţii că vreau s-o cer de nevastă pe Udrea, o omoară Băsescu până dimineaţă!”, a declarat împăratul romilor, pentru Ziarul Ring.
Despre apartenenţa etnică a Elenei Udrea a vornit în trecut şi politicianul ţigan Mădălin Voicu, care s-a declarat sigur de “pedigree-ul” acesteia, catalogată ca fiind o “co-etnică de-a mea”.
În jocul declaraţiilor a intrat marţi seara şi europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, care a afirmat la România Tv că ar vrea să fie naş la nunta “patriotului” Iulian Rădulescu cu Elena Udrea. Sursa: FrontPress.ro
IMG_9791

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu